Fernando Pinzon

Fernando Pinzon

Fernando Pinzon
Más ideas de Fernando
Casa VR Tapalpa / Elías Rizo Arquitectos VR Tapalpa House / Elías Rizo Arquitectos – Plataforma Arquitectura

Casa VR Tapalpa / Elías Rizo Arquitectos VR Tapalpa House / Elías Rizo Arquitectos – Plataforma Arquitectura

Location: District 1, Ho Chi Minh cityArchitecture: Tropical Space Co.,LtdArchitects: Nguyen Hai Long, Tran Thi Ngu Ngon, Nguyen Anh Duc, Nguyen Thi ThuyWebsite: http://khonggiannhietdoi.comYear: 2016Site area: 80 m.sqBuilding area: 300 m.sqLevel:...

Location: District 1, Ho Chi Minh cityArchitecture: Tropical Space Co.,LtdArchitects: Nguyen Hai Long, Tran Thi Ngu Ngon, Nguyen Anh Duc, Nguyen Thi ThuyWebsite: http://khonggiannhietdoi.comYear: 2016Site area: 80 m.sqBuilding area: 300 m.sqLevel:...

205 GIPPS STREET - Google Search                                                                                                                                                                                 More

205 GIPPS STREET - Google Search More

f43a379b6201385f2976792c2f4a214a.jpg (736×1143)                                                                                                                                                      Más

f43a379b6201385f2976792c2f4a214a.jpg (736×1143) Más

Entrance door - Bay House in Melbourne Australia by Urban Angles …

Entrance door - Bay House in Melbourne Australia by Urban Angles …

Peldaños, barandilla, primer nivel

La Casa en el Bosque / grupoarquitectura

La Casa en el Bosque / grupoarquitectura

Imagen 22 de 25 de la galería de Casa La Punta / Elías Rizo Arquitectos. Fotografía de Marcos García                                                                                                                                                                                 Más

Imagen 22 de 25 de la galería de Casa La Punta / Elías Rizo Arquitectos. Fotografía de Marcos García Más

"The West Village" building | Seoul • Doojin Hwang Architects. "On the southern facade, a unique brick pattern was used as a visual filter to screen the view of the building in front while allowing sunlight in." Doojim Hwang Architects:

"The West Village" building | Seoul • Doojin Hwang Architects. "On the southern facade, a unique brick pattern was used as a visual filter to screen the view of the building in front while allowing sunlight in." Doojim Hwang Architects:

TOC House / Elías Rizo Arquitectos

TOC House / Elías Rizo Arquitectos