Explore Desta, Vivo, and more!

Pasillos, vestíbulos y escaleras de estilo translation missing: co.style.pasillos-vestíbulos-y-escaleras.moderno por HPONCE ARQUITECTOS

Imágenes de Decoración y Diseño de Interiores

Pasillos, vestíbulos y escaleras de estilo translation missing: co.style.pasillos-vestíbulos-y-escaleras.moderno por HPONCE ARQUITECTOS

3-jardim-de-inverno-escada-flutuante-azuejos-coloridos

Casa com ladrilhos hidráulicos em um terreno super estreito

Double height indoor garden brings in natural ventilation and freshness - Decoist

The MPR Design Group was right when they zeroed in on this location for the Portland Street Duplex homes, which overlook the city and marvelous beach lying close to it.

Portland Street Duplex Homes Sport Great Views of the Sydney Harbor

*modern architecture, stairs, entrances, lighting design* - Portland Street Duplex by MPR Design Group. Photo Credits: Brett Boardman Outdoor storage looks great

S residence|HouseNote(ハウスノート)

This reinforced concrete and steel frame-structured house is built on sloping land. The client wished to make use of the great view from the site and to crea.

Modern wood and glass beach house in California

Modern wood and glass beach house in California

The Ettley Residence in California. The architects of Studio have designed the Ettley Residence in California. The house is a construction made of al

Medallion by Webb & Brown-Neaves / Floreat, Western Australia

The Medallion Webb & Brown Neaves architecture exterior design facade tree green rectangular garage multi level Floreat Australia white white walls residence - Dream Homes

Multi-Story Bernal Heights Residence by SB Architects

Bernal Heights Residence is modern project with square feet of living space, designed by SB Architects in San Francisco, California.

This contemporary residence is a 2006 project by Studio Guilherme Torres that is located in Londrina, Brazil. Its design challenges convention by using flooring materials in many of its wall treatments. SF House by Studio Guilherme Torres: "A 600-square-meter project planned for a couple and their two teenage children, in Londrina, Brazil, came through an acclivitous terrain allocated in three floors. The first floor, built at the street level, contains the laundry area which c...

SF House by Studio Guilherme Torres

Pinterest
Search