¡Explora Granero, Zaragoza y más!

Explorar temas relacionados

5th to 7th Dec 2015 : The second meeting at 'EL GRANERO' : the #creative #studio of juanan requena at Torralba de RIbota : Zaragoza : SPAIN

5th to 7th Dec 2015 : The second meeting at 'EL GRANERO' : the #creative #studio of juanan requena at Torralba de RIbota : Zaragoza : SPAIN

Imatges Estiu 2013 | La Capsa de Colors

10 Inspiring Art Studios for Kids

Imatges Estiu 2013 | La Capsa de Colors

Interior Vignettes - modern - spaces - dallas - NIMMO American Studio For Progressive Architecture

Interior Vignettes - modern - spaces - dallas - NIMMO American Studio For Progressive Architecture

House Plan from ConceptHome.com, New Home 2014                                                                                                                                                                                 Más

House Plan from ConceptHome.com, New Home 2014 Más

Punto azul es una colección de todo lo que es justo y bello con madera recuperada. Esto es lo que hace cavar a través de una construcción de

Madera reciclada granero "Punto azul"

Punto azul es una colección de todo lo que es justo y bello con madera recuperada. Esto es lo que hace cavar a través de una construcción de

always love things that are old... like these wooden planks that joined to become sliding door... they add character to any home =)

Reutilizar puertas de madera antiguas

always love things that are old... like these wooden planks that joined to become sliding door... they add character to any home =)

Mostrador                                                                                                                                                     Más

Mostrador Más

Haus Am Moor by the Austrian architect Bernardo Bader.

Haus Am Moor by the Austrian architect Bernardo Bader.

Estudio y Galería de hormigón / ASWA

Estudio y Galería de hormigón / ASWA

Construido en 2015 en Bangkok, Tailandia. Imagenes por Phuttipan Aswakool . Descripción de los arquitectos. Aswa (Architectural Studio of Work - Aholic) diseñó un estudio y una galería de concreto en Bangkok, Tailandia. El...

As with many economical projects, the team turned to Ikea for its storage needs.    "The architects undertook the ultimate Ikea hack: measuring the standard size of the big-box retailer's shelving, and building closet spaces to fit to the centimetre – creating a custom millwork-level aesthetic for a fraction of the price," the studio said.

As with many economical projects, the team turned to Ikea for its storage needs. "The architects undertook the ultimate Ikea hack: measuring the standard size of the big-box retailer's shelving, and building closet spaces to fit to the centimetre – creating a custom millwork-level aesthetic for a fraction of the price," the studio said.

Pinterest
Buscar