Pinterest
This Tuesday’s inspiration comes from @thelocalproject an Australian interior design firm. Their feed is awash with architectural gems and great design. Dream living space right there! // #earlofeastlondon #inspiration

The floor-to-ceiling in the designed by allow natural light to flow through the house, illuminating the wood cladding that lines the \\\ Photo by styling by

The Nanjing-based architecture studio added the gabled meditation room, which features glass walls, to the centre of the heritage-listed house. The meditative space protrudes outwards and overhangs the base of the existing structure of the house, appearing as if it is suspended over a gravelled area of the courtyard.

The Nanjing-based architecture studio added the gabled meditation room, which features glass walls, to the centre of the heritage-listed house. The meditative space protrudes outwards and overhangs the base of the existing structure of the house, appearing as if it is suspended over a gravelled area of the courtyard.

Gorgeous contemporary townhouse with tropical vibes in Vietnam

NISHIZAWAARCHITECTS, a vietnamese studio led by japanese architect shunri nishizawa, has completed a multi-storey row house in ho chi minh city.

I've seen this courtyard featured on many blogs, and I never tire of seeing it. What a great space.

Despite their beauty and functionality, urban homes with courtyards are a rarity in the U. Thus, the Atrium House by MESH Architectures is a rare gem of a home featuring a beautiful atrium courtyard right in the center

the-island-bay-house-carries-a-big-heart-in-its-small-package-8

The Island Bay House Carries a Big Heart in its Small Package

contemporary-dining-room-country-house

The Marcus Beach House by Bark Architects located on the Sunshine Coast of Queensland, Australia. The team of Bark Architects completed the Marcus Beach Ho

naturl

2016 Design Trend: Bringing the Outdoors In--Indoor Outdoor Living - Venice Beach CA Architectural designer Sebastian Mariscal and project manager Jeff Svitak - Dwell Magazine

New Book on Bali Sustainable Design | Architectural a walkway with a bamboo ceiling surrounds a Japanese-inspired garden.

New Book on Bali Sustainable Design

At the metal-and-glass Seminyak residence of Damien Dernoncourt, envisioned by Nicolas Robert, a walkway with a bamboo ceiling surrounds a Japanese-inspired garden.

Windhover Contemplative Retreat by Aidlin Darling Design at Stanford University in California, USA

Aidlin Darling uses rammed earth for Stanford meditation centre

The Windhover Contemplative Center, designed by Aidlin Darling Design, is a spiritual retreat on the Stanford University campus in California, USA that promotes and inspires personal renewal. Using Nathan Oliveira’s meditative Windhover paintings