Kid's Homework Area by Postbox Designs

The Big Reveal: My Kid's Homework Area

This basement was currently split into two rooms, an office and a TV room. The office was used for work, but the TV space was never used because it was uncomfortable and so separated. The transformation turned into a rustic man cave where the family now spends the most time!

he transformation turned into a rustic man cave where the family now spends the most time! A custom built in bar, exposed brick and barn wood wall and oxidized copper ceiling are just some of the features added to this space.

10 Finished Basement and Rec Room Ideas- 24 Cottonwood Lane

10 Finished Basement and Rec Room Ideas

oversized couches living room wall bookshelves round ottoman ceiling light basket rug hardwood floors stairs traditional design of Wonderfully Cool Oversized Couches Living Room to Get

Pinterest
Search