GILBERTO ELKIS PAISAGISMO  Interesting combination of straight and curved lines---looks like a fun space to walk through #minimalist

GILBERTO ELKIS PAISAGISMO Another geometric landscape design, but an interesting combination of straight and curved lines---looks like a fun space to walk through, although seating and social interactions are problematic.

Public park along the Zhangjiagang River, Suzhou, Jiangsu, China by Botao Landscape. Click image for link to full profile and visit the slowottawa.ca boards >> http://www.pinterest.com/slowottawa/boards/

Gallery of Zhangjiagang Town River Reconstruction / Botao Landscape - 1

University campus                                                                                                                                                                                 Más

houblon: “ Building upon the master plan by Hargreaves Associates for the University of Cincinnati, Campus Green transforms an asphalt parking lot into open lawns, gardens and an arboretum.

Reconstrucción del Río de la Ciudad de Zhangjiagang / Botao Landscape

Galería de Reconstrucción del Río de la Ciudad de Zhangjiagang / Botao Landscape - 4

Image 4 of 23 from gallery of Zhangjiagang Town River Reconstruction / Botao Landscape. Courtesy of Botao Landscape

Public plaza geometry could be adapted to an elegant domestic scale (Gilberto Elkis Landscaping).

cascading water feature, central landscape, pavilion, flower garden, landscape master plan, water fountain

cascading water feature, central landscape, pavilion, flower garden, landscape master plan, water fountain

Landscape Architecture Design, Landscape Plans, Architecture Plan, Architecture Drawings, Urban Landscape, Landscape Designs, Master Plan, Urban Planning, Site Analysis

Why Designing For Children is Vital to The Future of Landscape Architecture

The Lovable Landscape Architecture Design Why Designing For Children Is Vital To The Future Of Landscape is one of the pictures that are related to the pic

HASSELL | Projects - Burnley Living Roofs @ The University of Melbourne, Burnley Campus

Designed by HASSELL, Burnley Living Roofs is the Melbourne University’s purpose-built, green roof technology research and teaching facility. Installed on the top of the Burnley Campus administrative building, the facility comprises three separate

Pinterest
Search