¡Explora Setiembre, Corona y más!

Explorar temas relacionados

Vallnord cierra la Copa del Mundo de mountain bike 2016.

Vallnord cierra la Copa del Mundo de mountain bike 2016.

Op dinsdag 27 december stonden 149 lopers aan de start van de Drouwenerzandcross, de 3e loop van het Geopark Hondsrug Crosscircuit. Nadat het starttoeter had geklonken volgde een lang lint van lopers het parkoers op gingen. De loop over 5 of 10 km ging over onverharde paden van het natuurgebied Drouwenerzand.  Lees verder op onze website.

Op dinsdag 27 december stonden 149 lopers aan de start van de Drouwenerzandcross, de 3e loop van het Geopark Hondsrug Crosscircuit. Nadat het starttoeter had geklonken volgde een lang lint van lopers het parkoers op gingen. De loop over 5 of 10 km ging over onverharde paden van het natuurgebied Drouwenerzand. Lees verder op onze website.

Alpe d'Huez, la montaña de los holandeses. Joop Zoetemelk 2 veces ganador. Holanda el país con más victorias!!

Alpe d'Huez, la montaña de los holandeses. Joop Zoetemelk 2 veces ganador. Holanda el país con más victorias!!

cyclist_1920x1200.jpg (JPEG-afbeelding, 1920 × 1200 pixels) - Geschaald (63%)

cyclist_1920x1200.jpg (JPEG-afbeelding, 1920 × 1200 pixels) - Geschaald (63%)

Wegens een vakantie is huisartsenpraktijk Hunzedal in Borger gesloten van 2 t/m 6 mei. Voor spoedgevallen kunt u bellen met dr. Steenbergen 0599-236036.  Lees verder op onze website.

Wegens een vakantie is huisartsenpraktijk Hunzedal in Borger gesloten van 2 t/m 6 mei. Voor spoedgevallen kunt u bellen met dr. Steenbergen 0599-236036. Lees verder op onze website.

Het zwemseizoen voor zwembclub Borger is weer geopend. Vandaag was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in zwembad de Leewal te Exloo. Na 6 weken zonder zwemtraining hadden de zwemmers van ZC Borger er weer veel zin in en dat resulteerde in een medailleregen.  Lees verder op onze website.

Het zwemseizoen voor zwembclub Borger is weer geopend. Vandaag was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in zwembad de Leewal te Exloo. Na 6 weken zonder zwemtraining hadden de zwemmers van ZC Borger er weer veel zin in en dat resulteerde in een medailleregen. Lees verder op onze website.

Op zaterdag 5 november vindt weer de grootste open dag van Nederland plaats; de Open Bedrijvendag Drenthe. Ook dit jaar kan je weer een kijkje nemen achter de deuren die normaal voor jou gesloten blijven. Zo kunt u ook een kijkje nemen bij Ouwendijk Fysiotherapie in Exloo.  Lees verder op onze website.

Op zaterdag 5 november vindt weer de grootste open dag van Nederland plaats; de Open Bedrijvendag Drenthe. Ook dit jaar kan je weer een kijkje nemen achter de deuren die normaal voor jou gesloten blijven. Zo kunt u ook een kijkje nemen bij Ouwendijk Fysiotherapie in Exloo. Lees verder op onze website.

La vuelta a Francia es una competition grande en francia

La vuelta a Francia es una competition grande en francia

Tour de France  Please follow us @ http://www.pinterest.com/wocycling

Tour de France Please follow us @ http://www.pinterest.com/wocycling

B-Travel celebra sus 25 años consolidado y potenciando las experiencias del viajero.

B-Travel celebra sus 25 años consolidado y potenciando las experiencias del viajero.

Pinterest
Buscar