Image 8 of 21 from gallery of Courtyard House VW / Areal Architecten. Photograph by Cafeine © Thomas De Bruyne

Gallery of Courtyard House VW / Areal Architecten - 8

The perfect blend of old and new - respecting the architecture that came before and creating something different for the end user to come.  Rust red meets slate gray.  Geometric meets organic.  Brick meets steel.  Thin glass meets thick.

youbroketheinternet: Perfect adaption ({ wit + delight })

Home pour Seniors by Aires Mateus Arquitectos

openhouse barcelona shop gallery architecture nursing home elderly aires mateus architects alcácer do sal portugal 3

Vertical Facade

Entrance gate detail - Windmill Hill in Buckinghamshire UK by Stephen Marshall Architects

The Dovecote Studio:

The Dovecote Studio by Haworth Tompkins Architecture in Suffolk, United Kingdom. An artist's studio inserted into a ruined Victorian dovecote.

Ferrum House / Mark Merer + Landhouse © Louis Porter

Galería de Casa Ferrum / Mark Merer + Landhouse - 9

Pinterest
Search