Mariana Otalvaro

Mariana Otalvaro

Mariana Otalvaro
More ideas from Mariana
A solarium-style window fills the kitchen with natural light.

Love the windows. At the Manhattan apartment of designers Nate Berkus and Jeremiah Brent, a solarium-style window fills the kitchen with natural light. DESIGNER: Nate Berkus and Jeremiah Brent PHOTOGRAPHER: Douglas Friedman

necklace: wire wrapping the beads around the leather cords; spacing the pattern with the small wooden beads between them

Necklace in an interesting pattern. Like the idea of wire wrapping the beads around the leather cord and also spacing the pattern with the small wooden beads between them.

that is a really cool way in saving space in a small apartment... brilliant

Reading room and library loft----I like the loft library idea as it saves space. Although, this particular room appears to be a family room more than a reading room!

clean linear hallway punctuated by the staccato red storage boxes on the long shelves; polished wood floor + matte plywood ceiling + concrete wall + industrial baluster + glass wall to the side and end +light cantilevered stairs aros: Une maison de verre et de bois à Sao Paulo

Wood Floors Une maison de verre et de bois à Sao Paulo [A house of glass and wood in Sao Paulo. I would also say concrete but that's just me. That said, the wood on the ceiling is AMAZING!