When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Fairy dress diy

Make your own enchanting fairy dress with these DIY ideas. Discover step-by-step tutorials and inspiration to create a magical costume for your next event or party.
Fairy Costume Diy, Diy Fairy, Diy Costumes, Dance Costumes, Cosplay Costumes, Costume Ideas, Fairy Skirt, Fairy Dresses, Fairy Dress Diy

MoshiMoshi! Cuti ni aku sangat-sangat lah berniat berkobar-kobar nak jahit Fairy Skirt ni. Nampak macam cunn gila kalau pakai dengan boots. Tapi buat labuh la macam paras bawah lutut. Tapi masalah nya kat Ipoh ni susah nak cari kedai kain yang best. Geram betul aku. Gerammmnyaaa tengok skirt ni. Heshh! Untuk DIY skirt ni just perlukan : 3 atau 4 (depends) helai kain yang berkenan di hati. Getah Elastic Riben (untuk cover getah) Benang Dan Mesin jahit (kalau tak ada mesin rajin ke nak jahit…

AvatarJ
Jane