MX_SI's Serlachius Museum Gösta extension has "abstract forest" facade

MX_SI's Serlachius Museum Gösta extension has "abstract forest" facade

Built by MX_SI in Mänttä, Finland with surface Images by Pedro Pegenaute. MX_SI with their project for the Gösta Serlachius Museum won the Spanish International Architecture Award 2013 in the.

kindergarten-over-the-vineyard-architekti.ski-slovakia-designboom-02

Image 3 of 17 from gallery of Kindergarten over the Vineyard / architekti. Photograph by Tomáš Manina

Different shades of timber cladding creating a further emphasis on the shape of the building

A Wellington, New Zealand home renovation by BC+A Architecture. Wood slat shoes at entry deep recess volume entry positive and negative space

Magnificent Wood Siding vogue Portland Midcentury Entry Decoration ideas with brick planter cedar concrete paving design build facade design front stoop grasses horizontal slat

Magnificent Wood Siding vogue Portland Midcentury Entry Decoration ideas with brick planter cedar concrete paving design build facade design front stoop grasses horizontal slat (Mix Wood Mid Century)

Atelier Ferret Architectures : La Pibale - ArchiDesignClub by MUUUZ - Architecture & Design

Atelier Ferret Architectures : La Pibale

Lucien Rose Complex / Atelier du Pont

Lucien Rose Complex / Atelier du Pont

Image 8 of 21 from gallery of Lucien Rose Complex / Atelier du Pont. Photograph by Luc Boegly

Architects: Wolveridge Architects Location: Torquay, Victoria, Australia Project Team: Jerry Wolveridge, Sina Petzold, Tjeerd van der Vliet, Courtney Gibbs Year: 2012

Gallery of Torquay House / Wolveridge Architects - 7

Architects: Wolveridge Architects Location: Torquay, Victoria, Australia Project Team: Jerry Wolveridge, Sina Petzold, Tjeerd van der Vliet, Courtney Gibbs Year: 2012

Oregon fire station by Hennebery Eddy features a burnt wood facade

Hennebery Eddy clads Oregon fire station in burnt wood

Using 100 year old fir reclaimed from an abandoned grain storehouse in Alberta, design firm MODA created a screen of 'fins' over top of the concrete exterior of this building.

This Building Is Covered In Fins Made From 100 Year Old Reclaimed Wood

Using 100 year old fir reclaimed from an abandoned grain storehouse in Alberta, design firm MODA created a screen of 'fins' over top of the concrete exterior of this building.

Casa Afsharian / ReNa Design / wood / facade                                                                                                                                                                                 More

Galería de Casa Afsharian / ReNa Design - 3

The use of timber formwork translates through to the vertical solar shading...

Office Solvas / GRAUX & BAEYENS architecten

Have always loved this bottle green/blue color pink Office Solvas / GRAUX & BAEYENS architecten Twin Trees Pavilion / Atelier Archmixing.

Pinterest
Search