Gallery - Naman Retreat Beach Bar / Vo Trong Nghia Architects - 2

Gallery of Naman Retreat Beach Bar / VTN Architects - 2

Vo Trong Nghia's naman bar combines bamboo, thatch and stone. part of the naman resort masterplan, the bamboo crafted beach-bar by vo trong nghia sits adjacent to the ocean as a relaxing space for guests to enjoy.

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 23

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 23

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 22

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 22

Hut-to-Hut Concept Karnataka, India A project by: Rintala Eggertsson Architects Architecture

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 5

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 5

Galería de Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 5

RINTALA EGGERTSSON ARCHITECTS

For the Venice Biennale of Architecture in 2010 the Scandinavian studio Rintala Eggertsson Architects proposed Miilu, a wooden site specific installation where to sit and have a rest.

RINTALA EGGERTSSON ARCHITECTS

Within the – Architects Build Small Spaces' exhibition at the V&A in London the Norwegian practice Rintala Eggertsson Arkitekter realised this

rintala eggertsson architects: zigzag  articulates the park space into different zones, emphasizing directions   and visual axes of the area. zigzag creates visual distinctions between walkways and resting areas   for the public. the rhythm of the triangular spaces scales down the park area and slows down   the movement of passersby. the construction of the wall itself is made from 10-12 mm plate steel   sections with red lacquer coating and smaller sections in corten steel.

the proposal plans to introduce a spatial element which would articulate the park space into different zones, emphasizing directions and visual axes of the area.

An installation by Sami Rintala

Project Miilu by Sami Rintala, next to the Scandinavian Pavilion-Biennale, Venice 2010

MILU - a semi-private outdoor meeting space by Rintala Eggertsson Architects

Rintala Eggertsson’s MILU is a Sculptural Wooden Pavilion Made from Locally Sourced Timber

MILU - a semi-private outdoor meeting space by Rintala Eggertsson Architects

Pasi Aalto - Rintala Eggertsson - ARK booktower-1065

Gallery of 1:1 Architects Build Small Spaces exhibition by Pasi Aalto - 2

Within the – Architects Build Small Spaces' exhibition at the V&A in London the Norwegian practice Rintala Eggertsson Arkitekter realised this

RINTALA EGGERTSSON ARCHITECTS

a place for a dialogue- rintala eggerttson

Pinterest
Search