Trädgård & utemiljöer

48 Pins
 3d
Collection by
a lounge chair with an umbrella over it on a deck next to a swimming pool
Grå solsäng i teak
Solsäng Hillerstorp Himmelsnäs är en mycket stilfull och modern solsäng i teak. Sunproofdyna i olefin ingår. Sunproof är ett väderbeständigt och UV-resistent premiumtyg. Med sin förmåga att klara effekterna av långvarig exponering för solljus, vind, regn och fuktighet lämpar sig dynan perfekt för utomhusmiljöer.
a white hammock hanging from the side of a wooden deck with pillows on it
Vit hängmatta - Venture Home Marbella
Dubbel-hängmattan från serien Marbella erbjuder er en charmig avkopplingsplats på en bekväm matta av polyester, dekorativ träram av akacia och läckra rep som möjliggör flexibel upphängning. Ramen bidrar till stabilitet och ökad komfort. Fäst den på altanen eller mellan favoritträden i trädgården och njut tillsammans av soliga dagar i sommar.
an outdoor table with two sinks and baskets on the outside deck, next to a house
Utekök - Venture Home Mexico
Arbetsbänk Venture Home Mexico i svart aluminiumram med infälld ho samt vattenkran i metall, inklusive avrinningsslang. Rygg bakom hon i svart metall. Bänkskiva i teak. Inklusive en svart hylla långt ner. Lättare montering krävs. Enkelt och praktiskt utekök till altanen eller uteplatsen
an umbrella and chair on a wooden deck
Parasoll Venture Home Cinnox
Cerox - ett smakfullt och fristående parasoll i något högre och bredare modell! Tyget är i tidlös kulör och stommen i stilfullt trä. Placera nära matgruppen och bestäm själv när du önskar skugga - passar utmärkt både som solskydd och blir en stilfull detalj vid utemöblerna. Den här parasollen går dessutom att vända och vrida efter behov med en enkel fällfunktion. Mått: 270 cm.
an outdoor dining table and chairs in the middle of a patio with flowers on it
Altanräcke i modern design
Kraftiga horisontella stolpar i 28x32 mm monterade på stolpar i 32x40 mm. Kan monteras med skruv direkt i stolparna utan användning av monteringsfästen. Line terrassvägg och räcken kan kombineras efter önskemål Bredd: 118 cm Höjd: 95,5 cm Ram: 32x40 mm
an outdoor area with grass and trees in the background is lit up by two lights
Lyxig och elegant utomhusbelysning
Aludra 45 är en pollare från Nordlux som skapar en vacker ljus- och skuggeffekt som belyser vissa områden i dina utomhusutrymmen. Aludra är tillverkad av mycket slitstarka material som är resistenta mot korrosion och påverkan av hårt väder. Enkel att installera med den medföljande basen.
a white bench sitting in the middle of a garden next to a table with an umbrella over it
Utekök/arbetsbänk Hillerstorp Åminne
Vem vill inte laga mat under bar himmel? Sommarens måste och festens självklara medelpunkt är uteköket! Komplett arbetsbänk i vit aluminium, vit hylla samt gråmelerad bänkskiva. Åminne arbetsbänk från Hillerstorp i komplett utförande som innehåller aluminiumram, hylla och bänkskiva.
a white swing chair sitting on top of a wooden deck next to a rock and potted plants
Liten hammock Varax Duo
Här kan du njuta i sommar! Hammock Duo 2-sits ifrån Varax med rosa dynor, vit stomme och vitt tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme som är förbehandlad med Bonderite®. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. I paketet ingår dynor samt ett vitt tak. Storleken på sitt- och ryggstödsdynan är 100 x 50 cm. Dynorna är fyllda med strimlat skum och tyget består av 50% bomull och 50% polyester.
a red wooden lawn chair sitting on top of a lush green field next to a tree
Däckstol Hillerstorp Tennessee inkl Fotpall
Koppla av i den populära däckstolen från Hillerstorp. Finns i flera vackra färger. Adirondack Mountains, norr om New York, fick för över 100 år sedan ge namn åt en speciell typ av vilstol. The Adirondack Chair har sedan dess skapats i otaliga versioner, material och färger. Hillerstorps version heter Tennessee och är gjord i FSC-certifierad furu.
a planter with pink flowers sitting on a wooden deck
Utedusch Landskap Skvala 35 liter
Utomhusdusch Skvala från Landskap är en så kallad soluppvärmd dusch. Med det menas att man tillför vatten med en vanlig trädgårdsslang med gardena-koppling som fyller upp en behållare i duschen. Vattnet värms upp inuti i trädgårdsduschen, och reglering mellan kallt och varmt vatten sker via den medföljande blandaren.
a small greenhouse in the middle of some grass
Växthus Emilia 8,7 kvm
Växthus Palmako Emilia 8,7 kvm är ett elegant fristående växthus med en odlingsyta på 8,2 kvm. Det är ett romantiskt växthus i glas och tryckimpregnerat trä av nordisk gran. Det ger en trevlig miljö för odling av egna grönsaker, blommor och örter, helst i kombination med en liten sittgrupp. Levereras med 4 mm härdat säkerhetsglas.
an outdoor table with chairs and flowers in vases
Matgrupp Hillerstorp Wellington
Det perfekta bordet till midsommarfirandet! Matgrupp Wellington från Hillerstorp är tillverkad i vitkalkad odlad teak med flätad sits och rygg.
two chairs and an umbrella on a wooden deck
Parasoll Venture Home Pari med Tilt
Rama in din utemiljö med Palmetto – ett parasoll i en modern stil som passar både till utemöblerna vid uteplatsen och bredvid solstolen. Flytta parasollet till den plats som passar dig när du vill svalka dig i skuggan ett tag!
a white canopy over a green bench in a garden
Grön Hammock Varax Riviera
Koppla av i trädgården i sommar! Hammock Riviera 3-sits ifrån Varax med dynor, vit stomme och vitt tak. Vit pulvermålad stålrörsstomme förbehandlad med Bonderite®. Förzinkat metallnät i rygg- och sittdelen. Textilen är en blandning av bomull och polyester, taket av PVC-plast. Finns i flera vackra färger. Sittdyna: 160x50 cm Ryggstödsdyna: 160x50 cm
a living room with sliding glass doors leading outside
Stuga Palmako Andrea 20,0 m2
Stugan Andrea med förlängt flackt tak skapar ett modernt uttryck och blir ett stilfullt inslag i din trädgård. Skjutpartier finns även i två väggar så att dessa stora glasytorna släpper in generöst med ljus och tillåter fantastisk utsikt. Stugan kan byggas spegelvänt. Huset är tillverkat i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Alla detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. Alla nödvändiga fästelement är inkluderade.