Kök

9 Pins
 · Last updated 2w
Curated by
the kitchen is clean and ready for us to use in the day or night time
Klassiska fönster från Svenska Fönster
Svenska Fönster erbjuder kvalitetsfönster tillverkade i Sverige med en hantverkstradition som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal. Dessa fönster är genuina och vackra, tillverkade med karm och båge i den finaste furun, behandlade med vattenburen impregnering och färg, och har moderna funktioner som ger hög energieffektivitet, säkerhet och en behaglig inomhusmiljö. Sortimentet är brett och inkluderar fönster för alla hus och stilar!
a green tiled wall with two lamps hanging from it's sides and a wooden shelf on the other side
Kakel Lhådös Hanoi Celadon 6,5x20 cm
Hanoi är en blank platta i storlek 6,5x20. Den avlånga formen gör att du kan kombinera den i olika mönster som t.ex fiskbensmönster. Hanoi finns i många härliga färger och passar utmärkt både i badrum och kök
two vases sitting on top of a kitchen counter next to a drawer with drawers
Handtag Beslag Design Helix
Helix är ett bågformat handtag från Beslag Design. Handtaget har ett industriellt utseende med sin lättrade yta. Handtaget kommer med två skruvar som fungerar för samtliga luckor som är 16-19 mm djupa. Finns i flera vackra färger!
Köksblandare Hafa Stand är en trendig ettgreppsblandare av mässing. Hafa Stand är utrustad med diskmaskinsavstängning, svängbar pip samt möjlighet att välja vridstopp för 70°, 110° eller utan (360°). Köksblandaren är testad och certifierad av SINTEF.
Köksblandare Hafa Stand
Köksblandare Hafa Stand är en trendig ettgreppsblandare av mässing. Hafa Stand är utrustad med diskmaskinsavstängning, svängbar pip samt möjlighet att välja vridstopp för 70°, 110° eller utan (360°). Köksblandaren är testad och certifierad av SINTEF.
a kitchen sink with gold faucet and marble counter top
Stilren diskho från Tapwell
Inred med mässing! Diskho Tapwell 8040 är väldigt stilren och elegant i designen och är utrustad med överfyllnadsskydd. Diskhon är för infällnad, planmontage och undermontage och anpassad för 800 mm skåp. Levereras komplett med korgventil och vattenlås.
a chocolate cake topped with berries and blueberries on top of an outdoor bbq
Keramisk Pajform Weber
Det är hög tid att göra pajen till en given grillrätt! Nu kan du baka allt från äppelpaj till Shepherd’s pie på din grill med den här keramiska pajformen. Ytan är utvecklad för att förhindra att mat fastnar i formen, och de kraftiga handtagen gör den enkel att bära även med grillvantar på.
a kitchen with white tile walls and counter tops next to a sink, stove and oven
Kakel Bathlife Metro Vit Blank 7,5x15 cm
Metro Vit Blank är ett blankt vitt kakel med fasade kanter. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Klär köks- eller badrumsväggen på ett elegant sätt. #kakel #klinker #kök
the kitchen counter is clean and ready to be used as a storage area for dishes
Marmor Bricmate U Hexagon Carrara Polished
U Carrara Polished är en polerad marmormosaik för golv och vägg. Vid installation på golv rekommenderas barfotamiljö. Carrara är en natursten och kan skilja i nyans ochmönster samt storleksvariationer kan förekomma. Vår marmormosaik tillverkas av en mix av typ C och CD.Polerad marmormosaik kräver ingen behandling men kan behandlas då de ger ett skydd mot fläckar och underlättar vardagsrengöringen. #klinker #kakel #klinkerplattor #kök
a black faucet and soap dispenser on a white counter top
Köksblandare Nivito Rhythm RH-325 Svart
#kök #köksblandare #köksinspiration #blandare #kran #vattenkran