Färg & tapet

17 Pins
 · Last updated 2d
Curated by
En charmig och lite lantlig tapet som passar lika bra i ett ombonat kök som i ett ljust, svalt sovrum. Här ser du Sommarslöja i en ljus, neutral färgskala: ett pudrigt brunt bladverk och cremevita blomster mot en porslinsvit botten. Fin som fondvägg men passar också på rummets alla väggar.
Tapet Boråstapeter Timeless Traditions Sommarslöja 3270
En charmig och lite lantlig tapet som passar lika bra i ett ombonat kök som i ett ljust, svalt sovrum. Här ser du Sommarslöja i en ljus, neutral färgskala: ett pudrigt brunt bladverk och cremevita blomster mot en porslinsvit botten. Fin som fondvägg men passar också på rummets alla väggar.
a bench sitting in front of a window next to a wall with flowers on it
Retro Tapet - Boråstapeter Vårt Arkiv Anita 2035
Den blommiga tapeten Anita är som en härlig explosion av färg och form. Det tecknade blommönstret skapades på 1970-talet, då skarpa kontraster och modiga färgval var det allra senaste. Här ser du Anita i en ny och glad färgställning som vi kallar just Happy. En kaskad av mjukt tecknade blommor och blad i varma, klara toner av rött, orange, gult och grönt mot en vit botten. En lekfull och djärv retrotapet för dig som älskar färg.
a bedroom with floral wallpaper and green dresser next to the bed in front of an open window
Blommig Tapet - Boråstapeter Falsterbo III Midsummer Eve 7680
Midsummer Eve är en skir, blommig tapet inspirerad av den svenska midsommartraditionen med sju sorters blommor. Mönstret har målats för hand av designern Jenny Hahne Gadd och sedan limtryckts på traditionellt vis. Här ser du blåklockor, smörblommor, klöver, akleja och andra blomster i pudriga nyanser av gult, rosa, rött, blått och grönt – allt mot en matt bakgrund i renaste vitt. En ljus tapet som skapar en daggfrisk, somrig känsla i till exempel sovrummet, köket eller matsalen.
a pair of shoes sitting next to a coat rack on a wooden bench in front of a blue painted wall
Väggpanel Huntonit Fas 6
Färdigmålade väggskivor tillverkade i miljövänlig och slitstark träfiber. Not och fjäder ger enklare och snabbare montage. Du får också en dold infästning, antingen på befintlig vägg eller direkt på regelstomme. De färdigmålade väggskivorna är naturprodukter som bidrar till en sundare boendemiljö. De är lätta att hålla rena och kan även lätt målas om i din önskade färg. Idealiska för snabb och direkt montering av dina önskade saker. Och då du slipper att spackla, slipa, måla och tapetsera sparar
Berså är en tapet från Boråstapeter som är designad av Stig Lindberg. De stiliserade gröna bladen blev älskat av hela svenska folket och servisen med det gröna bladmönstret såldes i ofantliga mängder under 60-talet men är än idag väldigt populärt! Arne Jacobsen, Stig Lindberg, Painter And Decorator, Contemporary Wallpaper, Kitchen Wallpaper, Scandinavian Home, New Wallpaper, Room Interior Design, Home Staging
Tapet Boråstapeter Scandinavian Designers II Berså 1750
Berså är en tapet från Boråstapeter som är designad av Stig Lindberg. De stiliserade gröna bladen blev älskat av hela svenska folket och servisen med det gröna bladmönstret såldes i ofantliga mängder under 60-talet men är än idag väldigt populärt!
the living room is clean and ready for us to use
Tapet Boråstapeter Timeless Traditions Sommarslöja
Sommarslöja är en tidlös 1950-talstapet som nu har fått nytt liv i tre vackra färgställningar. Det luftiga trellismönstret är uppbyggt av dekorativa bladslingor och små söta blomster på en ljust färgad botten. En charmig och lite lantlig tapet som passar lika bra i ett ombonat kök som i ett ljust, svalt sovrum.Här ser du Sommarslöja i en ljus, neutral färgskala: ett pudrigt brunt bladverk och cremevita blomster mot en porslinsvit botten. Fin som fondvägg men passar också på rummets alla väggar
a bed with white sheets and pillows next to a small table with flowers on it
Lantlig tapet Duro Lillstjärna Beige
Lillstjärna är en älskad klassiker som aldrig upphör att vara populär. Liten, detaljerad och vänlig. Tapeten gör sig extra fin tillsammans med snickerier och panel. En lantlig tapet som passar utmärkt till sovrummet, hallen eller vardagsrummet.
a bed sitting next to a wooden headboard with pillows and blankets on top of it
Blommig tapet från Boråstapeter
Tapet Boråstapeter Anno 4535 Nora är en del av en kulturhistorisk tapetkollektion med mönster från 1500-talet fram till 1920-talet. Den småblommiga tapeten Nora är en svensk tapet från sent 1890-tal eller början av 1900-talet. Mjuka små penséer i uppstramad jugendstil skapar ett stiliserat gallerverk som ger tapeten en mycket harmonisk mönsterbild. En vacker tapet som passar utmärkt i sovrummet, köket eller i hallen.
a white bed sitting next to a wall with pink flowers on it
Lantlig tapet med vackra blommor
Den tidiga jugendstilen i början av 1900-talet präglades av natyrtrogna blommmönster med ett mjukt böljande linjespel. Mönstertecknarna hämtade inspiration från trädgård och ängsflora. En tidlös och somrig tapet som passar såväl sommarstugan som till vardagsrummet eller sovrummet.
a vase sitting on top of a wooden shelf next to a wallpapered wall
Tapet Boråstapeter Vårt Arkiv Gråäng 2001
Tapeten Gråäng är skapad utifrån ett handmålat mönster från 1955. En naturlig flora av nordiska blomster, enkelt strödda över en matt botten i en varm ton - nästan vit men med drag av beige. Som en ljuvlig sommaräng i milda nyanser av rött, rosa, blekorange, vitt och gult. Denna blommiga tapet passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller matrummet. Matcha den gärna med den gula färgställningen av tapeten Bladverk.
a wooden bench sitting in front of a wall covered in green and white wallpaper
Tapet kök - Duro Hav och Land Tuva Grön
En vacker blommig tapet i gröna nyanser som ger en rogivande och avskalad känsla när du kliver in i köket, hallen eller vardagsrummet. Det lilla täta mönstret bildar en yta på håll. Lägg dig ner i gräset och spana in i grönskan och upptäck nya små örter i tuvorna omkring dig. Perfekt tapet till sommarstugan med sin tidlösa design
a wall with many pictures on it next to a dresser and door in a room
Tapet Boråstapeter Everyday Moments Hip Rose 1178
Everyday moments finns för hela familjen och till hemmets alla olika rum. Hip Rose är en tapet som skapades redan på 1920- eller 1930-talet. Det småblommiga mönstret finns i två originalfärgställningar, mörkblå samt denna varmt ockrafärgade gula med vita blomster. En trivsam, lite gammaldags tapet som passar i ett ombonat kök, eller varför inte i sovrummet eller barnrummet?
a bed sitting next to a window with curtains on either side of it and a mirror in front of it
Boråstapeter Alice Essens 3978
Alice är en blommig tapet som för tankarna till Österlens prunkande trädgårdar och blommande fruktlundar. Gräddvita, stiliserade blommor på bruna kvistar mot en varm, dämpat grågrön fond. Ett finstämt och romantiskt mönster som tack vare det melerade trycket också ger ett rustikt, patinerat intryck. Alice är en vacker, vilsam tapet som klär rummet i hemtrevlig harmoni.
a living room filled with furniture and a lamp on top of a table next to a window
Tapet Boråstapeter Calm White
Calm White är en vit, enfärgad tapet med mjuk, textil känsla, som en krispig linnegardin. Den taktila linnestrukturen ger rummet en klädd känsla och en luftig, vilsam atmosfär. En tapet som utgör en ljus, diskret fond till övrig inredning, men är ett mer sofistikerat val än en målad vägg. Linnetapeten Calm White är varmvit med en aning grått i. I kollektionen Linen finns också 34 andra linnetapeter varav flera går i olika vita nyanser.
a large bed sitting next to a window in a room with wooden slats on the wall
Inred praktiskt med akustikpaneler!
Akustikpanelen från Arkiio förbättrar ljudklimatet väsentligt samtidigt som den tillför en designdetalj som förhöjer hela miljön. Kan användas till både tak och väggar. Ytan är hållbar och lättstädad. Denna panel är tillverkad FSC certifierad MDF med en fin trädekor vilket ger en varm, exklusiv och inbjudande känsla. Panelerna är testade för att uppnå bäst effekt och ljuddämpning i alla miljöer och på olika underlag.