Residential

1,264 Pins
 1y
Collection by
a living room filled with furniture and a fire place under a mirror on the wall
Steele’s Road House / Neiheiser Argyros
The Steele’s Road House renovates and extends a Victorian-era terrace house in West London, opening the floor plan, bringing in more natural light, and connecting the interior with a large rear garden. The main objectives of the project were to connect the house with the garden and to visually ‘expand’ the interior space of the house without necessarily adding more area. #Architecture #ExteriorPhotography #InteriorPhotography #London #UnitedKingdom #ArchitecureProject #ResidentialArchitecture
a kitchen with two bar stools next to an island
Steele’s Road House / Neiheiser Argyros
The Steele’s Road House renovates and extends a Victorian-era terrace house in West London, opening the floor plan, bringing in more natural light, and connecting the interior with a large rear garden. The main objectives of the project were to connect the house with the garden and to visually ‘expand’ the interior space of the house without necessarily adding more area. #Architecture #InteriorPhotography #London #UnitedKingdom #ArchitecureProject #Kitchen #ResidentialArchitecture
a kitchen with white brick walls and wooden floors
Steele’s Road House / Neiheiser Argyros
The Steele’s Road House renovates and extends a Victorian-era terrace house in West London, opening the floor plan, bringing in more natural light, and connecting the interior with a large rear garden. The main objectives of the project were to connect the house with the garden and to visually ‘expand’ the interior space of the house without necessarily adding more area. #Architecture #InteriorPhotography #London #UnitedKingdom #ArchitecureProject #ResidentialArchitecture
the living room is clean and ready for us to use it's natural light
Steele’s Road House / Neiheiser Argyros
The Steele’s Road House renovates and extends a Victorian-era terrace house in West London, opening the floor plan, bringing in more natural light, and connecting the interior with a large rear garden. The main objectives of the project were to connect the house with the garden and to visually ‘expand’ the interior space of the house without necessarily adding more area. #Architecture #InteriorPhotography #London #UnitedKingdom #ArchitecureProject #ResidentialArchitecture
the house is surrounded by tall brick buildings and green plants on either side of it
Steele’s Road House / Neiheiser Argyros
The Steele’s Road House renovates and extends a Victorian-era terrace house in West London, opening the floor plan, bringing in more natural light, and connecting the interior with a large rear garden. The main objectives of the project were to connect the house with the garden and to visually ‘expand’ the interior space of the house without necessarily adding more area. #Architecture #ExteriorPhotography #InteriorPhotography #London #UnitedKingdom #ArchitecureProject #ResidentialArchitecture
an apartment building with multiple balconies lit up in the evening at night time
Bruz Utopia Housing / Champenois Architectes
The UTOPIA residence is a new address in the town of Bruz, located on the edge of the Herverie park, a stone's throw from the town center. It is a quiet building set on the slope of the land, a large vessel whose bow, open to the public garden, invites the residents to enter an interior world sheltered by a glass roof. #Projects #BuiltProjects #ResidentialArchitecture #Housing #Apartments
a glass house with several chairs and potted plants on the roof terrace, in front of an overcast sky
Bruz Utopia Housing / Champenois Architectes
The UTOPIA residence is a new address in the town of Bruz, located on the edge of the Herverie park, a stone's throw from the town center. It is a quiet building set on the slope of the land, a large vessel whose bow, open to the public garden, invites the residents to enter an interior world sheltered by a glass roof. #Projects #BuiltProjects #ResidentialArchitecture #Housing #Apartments
an aerial view of buildings and trees at dusk
Bruz Utopia Housing / Champenois Architectes
The UTOPIA residence is a new address in the town of Bruz, located on the edge of the Herverie park, a stone's throw from the town center. It is a quiet building set on the slope of the land, a large vessel whose bow, open to the public garden, invites the residents to enter an interior world sheltered by a glass roof. #Projects #BuiltProjects #ResidentialArchitecture #Housing #Apartments
several greenhouses with plants growing inside of them
Bruz Utopia Housing / Champenois Architectes
The UTOPIA residence is a new address in the town of Bruz, located on the edge of the Herverie park, a stone's throw from the town center. It is a quiet building set on the slope of the land, a large vessel whose bow, open to the public garden, invites the residents to enter an interior world sheltered by a glass roof. #Projects #BuiltProjects #ResidentialArchitecture #Housing #Apartments
the walkway is lined with white balconies and red carpet
Bruz Utopia Housing / Champenois Architectes
The UTOPIA residence is a new address in the town of Bruz, located on the edge of the Herverie park, a stone's throw from the town center. It is a quiet building set on the slope of the land, a large vessel whose bow, open to the public garden, invites the residents to enter an interior world sheltered by a glass roof. #Projects #BuiltProjects #ResidentialArchitecture #Housing #Apartments
an overhead view of a building with multiple levels
Bruz Utopia Housing / Champenois Architectes
The UTOPIA residence is a new address in the town of Bruz, located on the edge of the Herverie park, a stone's throw from the town center. It is a quiet building set on the slope of the land, a large vessel whose bow, open to the public garden, invites the residents to enter an interior world sheltered by a glass roof. #Projects #BuiltProjects #ResidentialArchitecture #Housing #Apartments
Villa Cava / Espacio 18 Arquitectura
Villa Cava blends #luxury with #nature. Situated in the heart of the #MayanJungle in Aldea Zamá, #Tulum. The villa was created by Espacio18 Arquitectura, in collaboration with Adrian and Andrea, a young couple from Ottawa, Canada. The inspiration came from the magical Cenote Suytun in Yucatan which captured their hearts, and they decided to create a home that embodied the natural beauty and spatial quality of the region.
The Colour Burst House / LIJO RENY architects
a man standing in the doorway of a building with lots of power lines above it
Gallery of HSH House / A Milimetre - 1
HSH House / A Milimetre
a man sitting on top of a wooden ladder next to a living room filled with furniture
Gallery of House of the Flying Beds / AL BORDE - 1
House of the Flying Beds / AL BORDE