Oh Balloon

Surprise Planner & Balloon Service Instagram | @oh.balloon Facebook | ohballoon Twitter | ohballoon
26 Pines49 Seguidores
Cantikkan belon ni?  Belon ini Puan Farah beli sendiri dan kami cuma menyediakan gas helium sahaja.   Selamat pengantin baru ya Farah!  Kami ada menyediakan mini tong helium gas untuk disewa. Jika memerlukan boleh hubungi kami. Tkasih

Cantikkan belon ni? Belon ini Puan Farah beli sendiri dan kami cuma menyediakan gas helium sahaja. Selamat pengantin baru ya Farah! Kami ada menyediakan mini tong helium gas untuk disewa. Jika memerlukan boleh hubungi kami. Tkasih

Tahniah buat rumah sukan Kembara, menang hiasan khemah terbaik sempena Kejohanan Balapan & Padang Kali ke 33 SMK Chaah, Segamat baru-baru ini.   Nampak tak belon helium tu? Cikgu Maria buat tempahan minta hantar pukul 6 pagi.  Orang rumah yg uruskan tempahan bertanya boleh ke?   Jangan sesekali kata tak boleh. Tolak rezeki namanya. Kecuali jika kita ada sebab-sebab yg tak dapat nak dielak.  #heliumballoon #singgahshops #balloonservicesegamat

Tahniah buat rumah sukan Kembara, menang hiasan khemah terbaik sempena Kejohanan Balapan & Padang Kali ke 33 SMK Chaah, Segamat baru-baru ini. Nampak tak belon helium tu? Cikgu Maria buat tempahan minta hantar pukul 6 pagi. Orang rumah yg uruskan tempahan bertanya boleh ke? Jangan sesekali kata tak boleh. Tolak rezeki namanya. Kecuali jika kita ada sebab-sebab yg tak dapat nak dielak. #heliumballoon #singgahshops #balloonservicesegamat

Belon helium bertemakan kartun Hello Kitty atas permintaan pelanggan kami sempena menyambut hari ulangtahun anak mereka di Tanjung Gading, Muar.  Untuk pertanyaan & tempahan Whatsapp di talian 0197245563  #singgahshops #heliumballoon #foilballoon #balloonservicesegamat #balloonsegamat #surpriseplanner

Belon helium bertemakan kartun Hello Kitty atas permintaan pelanggan kami sempena menyambut hari ulangtahun anak mereka di Tanjung Gading, Muar. Untuk pertanyaan & tempahan Whatsapp di talian 0197245563 #singgahshops #heliumballoon #foilballoon #balloonservicesegamat #balloonsegamat #surpriseplanner

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke 29 En Samsudin & Puan Rahimah!

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke 29 En Samsudin & Puan Rahimah!

Aha, malu ke tu? Tempahan helium belon untuk program pelajar UiTM Johor di Koptown Hotel Segamat, baru-baru ini. Terima kasih ya!  #singgahshops #heliumballoon #balloonservicesegamat #surpriseplanner

Aha, malu ke tu? Tempahan helium belon untuk program pelajar UiTM Johor di Koptown Hotel Segamat, baru-baru ini. Terima kasih ya! #singgahshops #heliumballoon #balloonservicesegamat #surpriseplanner

Bersungguh-sungguh suami nak beri kejutan untuk isteri tersayang. Dari KL buat tempahan agar dpt beri kejutan ketika isteri menikmati rojak petis di Tanjung Emas nanti. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Terima kasih Datuk Paduko atas kepercayaan  #singgahshops #surpriseplanner #heliumballoon #foilballoon #balloonservicesegamat

Bersungguh-sungguh suami nak beri kejutan untuk isteri tersayang. Dari KL buat tempahan agar dpt beri kejutan ketika isteri menikmati rojak petis di Tanjung Emas nanti. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Terima kasih Datuk Paduko atas kepercayaan #singgahshops #surpriseplanner #heliumballoon #foilballoon #balloonservicesegamat

Rajin Cik Ferra order helium belon daripada singgahshops. Kali ini dia tempah utk raikan hari lahir Amizah Hamdan. Terima kasih ya!  #singgahshops #singgahshops #balloonservicesegamat

Rajin Cik Ferra order helium belon daripada singgahshops. Kali ini dia tempah utk raikan hari lahir Amizah Hamdan. Terima kasih ya! #singgahshops #singgahshops #balloonservicesegamat

Baiknya hati Cik Hasmidah dan kawan-kawan dia buat collection kumpul duit untuk beli helium ballloon meraikan hari lahir 2 orang kawan mereka. Terima kasih ya!

Baiknya hati Cik Hasmidah dan kawan-kawan dia buat collection kumpul duit untuk beli helium ballloon meraikan hari lahir 2 orang kawan mereka. Terima kasih ya!

Nak celebrate sambutan hari lahir di Secret Recipe katanya. Manis senyuman dia kan? Ops!   #singgahshops #balloonservicesegamat #heliumballoon

Nak celebrate sambutan hari lahir di Secret Recipe katanya. Manis senyuman dia kan? Ops! #singgahshops #balloonservicesegamat #heliumballoon

Alhamdulillah, dah siap membungkus 'surprise' untuk petang ini di Tanjung Emas, Muar. Siapalah yg bertuah tu ya!  #heliumballoon #singgahshops #foilballoon #balloonservicesegamat #surpriseplanner

Alhamdulillah, dah siap membungkus 'surprise' untuk petang ini di Tanjung Emas, Muar. Siapalah yg bertuah tu ya! #heliumballoon #singgahshops #foilballoon #balloonservicesegamat #surpriseplanner

Pinterest
Buscar